Getting your Trinity Audio player ready...

Bundan birkaç ay önce tesadüfen karşılaştığım bir yemek markası olan Doyuyo hakkında bazı bilgileri ve kendi deneyim ve yorumlarımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Hadi gelin bir bakalım.

Doyuyo!

Doyuyo hakkında

Doyuyo konsepti, kapsamlı bir AR-GE sürecinin ardından 2019 yılı Temmuz ayında Özdilek Park İstanbul’da ilk şubesi ile hizmet vermeye başlamıştır. Hızlı büyümesine olanak sağlayan dinamik alt yapısı sayesinde 3 ayda 10 şubeye ulaşmıştır.

numbers

Bugün 26 şubesi ile Türkiye’nin farklı noktalarında müşterileriyle buluşan marka, 2025 yılına kadar 100 şubeye
ulaşmayı hedefliyor.

Açıldığı günden itibaren food court konseptlerinden farklı bir yere konumlanan Doyuyo, iyi hammadde ve sağlıklı pişirme yöntemleriyle fast food kategorisinin dışına çıktı.

Restoranlarını rahat, sıcak ve özgün mekanlar olarak tasarlamaya özen gösteren Doyuyo, masaya servis hizmeti vererek müşterileri için sadece iyi yemek değil iyi bir deneyim ortamı sundu. (kaynak)

Doyuyo lezzetleri

Doyuyo hakkındaki yorumlarım

Ben Bursa’daki Korupark şubesine gidiyorum ve gerçekten tertemiz bir ortamı bulunuyor. Çalışanları gayet güleryüzlü ve anlayışlı. Servis hızı ve kalitesi de yine gayet başarılı. Bunun yanında ben şu ana kadar hamburgerini, Adana Royale’ini, bir de Rock’n Peri’sini denedim. Hepsinin birbirinden ayrı güzel lezzzetler olduğunu belirtmek istiyorum. Özellikle fiyat-performans olarak değerlendirildiğinde hem fiyatının uygun (içecekler hariç), hem de doyurucu olduğunu, pek çok yemek zincirinden daha iyi olduğunu belirtmek isterim. Bir gün yolunuz düşerse mutlaka deneyin.

Doyuyo Şubeleri

Şubelere ulaşmak için tıklayın.

Kategori:

Rastgele,

Son Güncelleme: 1 Şubat 2022