Getting your Trinity Audio player ready...

Xiaomi, sadece telefon üretmekle kalmayan, aynı zamanda pek çok alanda teknolojik ürün üreten bir firma. Bunlardan biri de Mijia Miaomiao dijital termometre ve nem ölçerdir. Hadi gelin, bu ürünün detaylarına, özelliklerine ve alınmaya değer olup olmadığına hep beraber kısaca bir bakalım.

Xiaomi Mijia Miaomiao Dijital Termometre

Xiaomi Mijia Miaomiao dijital termometre ve nem ölçer özellikleri

İsmi uzun ve karmaşık olan bu ürünün gelin özelliklerine kısaca bir bakalım.

Üretici‎Xiaomi
Ürün Boyutları (L x G x Y) ‎4.30 x 4.30 x 1.25 cm; 30 gram
Piller‎1 Lityum metal pil gereklidir
Voltaj‎3 Volt
HassasiyetIsı hassasiyeti: 0.1 derece
Nem hassasiyeti: yüzde 0.1 RH  
Pil Hücresi TürüLityum
Ağırlık‎30 Gram
Kablosuz BağlantıBluetooth 4.2 BLE  
Marka‎Mijia

Ürün hakkında genel değerlendirmelerim

Öncelikle ürünün çok küçük olduğunu belirtmeliyim. Bir kibrit kutusu büyüklüğü kadar neredeyse. Zaten üstteki tabloda ikinci satırda bunu görebilmektesiniz. Ürün oldukça doğru nem ve ısı ölçümleri yapmakta. Ayrıca ölçümleri dijital ekranı sayesinde rahatlıkla görebilirsiniz. Bunun yanında telefona indirebileceğiniz Mi Home uygulaması (Android ve iOS bağlantısı) sayesinde cihazı telefonunuza Bluetooth vasıtasıyla bağlayabilir ve cihazın hafızasında tuttuğu sıcaklık ve nem bilgilerini telefonunuzda grafik olarak görebilirsiniz. Bu sayede de evinizin değişik günler ve saatlere göre sıcaklık ve nem farkları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Ürünün bir diğer avantajı ise duvara, kapıya, dolaba yapışabiliyor olması. Bu sayede, ürünün nerede durması gerektiği ile ilgili herhangi bir sıkıntı yaşamıyorsunuz. Ben duvarda kullanmayı tercih ediyorum. Hem görmesi daha kolay oluyor hem de şık bir hava katıyor. Bu dijital termometre ve nem ölçer cihazı, boyutunun çok küçük olması haricinde bence iyi bir iş çıkarmış.

Bu ürün gerçekten alınır mı

Xiaomi Mijia Miaomiao dijital termometre ve nem ölçer cihazı, benzer ürünlere göre aynı fiyatta fakat ben diğer ürünleri de incelediğimde doğru ölçüm yapma konusunda sıkıntı yaşadıklarını gördüm fakat bu üründe böyle bir durum en azından ciddi hata olarak söz konusu değil. Ayrıca yukarıda belirttiğim olumlu özellikleri de ürünü alınabilir kılıyor.

Fiyat olarak ise Cimri ya da Akakçe gibi yerlerden daha uyguna satan satıcıları bularak uygun fiyata satın alabilirsiniz. Ben ürünü Amazon’dan hızlı bir teslimatla satın almıştım fakat size pahalı gelirse daha uyguna satan yerleri, dediğim gibi, Cimri ve Akakçe‘den bulabilirsiniz.

Kategori:

Teknoloji,

Son Güncelleme: 28 Ocak 2022