Getting your Trinity Audio player ready...

Bu yazıda neden rüya görürüz ve rüyaların gezegenimizle nasıl bir bağlantısı vardır, bunu incelemeye çalışacağız.

Rüya

Giriş

Rüyalar, zihinlerimizin bizi hayatta ileriye taşımak için kullandığı ilahi bir armağandır. Hayaller insanların yaratıldığı şeydir ve gezegenin dönüşünden ayrılamazlar.

Dreams, Planet Earth & Time adlı kitabının 3. bölümünde John Major Jenkins, rüyalarımızın Dünya’nın dönüşüyle ​​nasıl ilişkili olduğu hakkındaki gerçeği ortaya koyuyor. Bir mizah ve hiciv dokunuşu ile yazılmış olsa da bu kitap bize daha anlamlı rüyaları aktive etmek için neler yapılabileceğinin ve gelecek yılın başka bir perspektiften geri dönmesini nasıl dört gözle bekleyebileceğimize dair doğru bir resim sunuyor.

Neden rüya gördüğümüzü açıklayan iki ana teori var:

  1. Bilim insanları, hayallerin beynimizin günün olaylarını sıralamasının ve gelen tüm bilgileri anlamasının bir yolu olduğunu söylüyor.
  2. Edgar Cayce; the Sleeping Prophet, rüyaların bize hayat verenin üstesinden gelmeye hazırlanmamıza yardım ettiğine inanıyordu. Dünya 30 Ocak’ta gerçek yerine geri dönüyor. Bu da zihnimizde ve vücudumuzda duygular, algılar, sağlık ve hatta ölüm gibi büyük değişiklikler olacağı anlamına gelir. Bu dönüşden sağ çıkmak istiyorsak tek bir ortak zihin olarak birlikte rüyalar kurmalıyız.

Rüya Nedir

Rüyalar geçmiş, şimdiki ve geleceği bir kerede görmenin en iyi yoludur. Kendiniz hakkında bilmediğiniz gizli sırları ortaya çıkarabilirler.

Rüya görmek, insanlara uyanık olduğumuzda mümkün olmayan şekillerde hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını geliştirmek için eşsiz bir fırsat sunar. Beyin dinlenirken, geçmiş deneyimlerimizden, düşüncelerimizden, korkularımızdan ve güncel endişelerimizden “rüyalar” yaratır.

Rüya görüyoruz çünkü gezegenler uyurken orijinal pozisyonlarına geri dönüyor. Tüm korkularımız ve rüyalardaki buluşmalarımız, gezegenlerin düzensiz olmasından kaynaklanıyor. Bu nedenle yolumuzu bulmamıza yardımcı olmak için rüya görmeliyiz.

Rüya, harika bir hayatın işaretidir. Zihnimizin hayatta yaşadığımız streslerle başa çıkma yoludur ve gezegenle dengelenmeye yardımcı olur.

Geceleri rüya görürüz çünkü gezegen bu bilgi parçaları ve birbirlerine karşı gelen insanlar tarafından bir araya getiriliyor ve her gün bir tür sisle dolaşıyorsunuz. Geceleri uyuduğunuzda, bu bilgilerin birbirine nereye uyduğunu bir anlayışınız varsa, zaman içinde uyurken gerçekten nasıl göründüğünüzü görmenizi sağlar.

Rüyalarımız arzularımızı göstermemize yardımcı olur. Gezegen doğal yörüngesine geri döndükçe, bu rüya durumundan uyanmaya yaklaşıyoruz, böylece korktuğumuza değil, istediğimize dayanan bir gerçeklik yaratma fırsatına sahip oluyoruz. Rüyaları ne kadar çok memnuniyetle karşılıyorsanız ve onları gerçekleştirirseniz, daha yüksek farkındalık seviyesine erişmek için o kadar yakın olursunuz.

Rüyalar

Rüya görme, doğal insan arzusu hayatta kalma ihtiyacımızdan gelir.

Rüyalar ve gezegenimiz arasındaki bağlantıyı anlamak, kendi insan doğamızı ve bilincin hayatımızdaki rolünü anlamanın anahtarıdır.

Uyurken de beyin iş başındadır. Beynimiz sürekli olarak anılar oluşturmak ve dünyamız ve çevremizi anlamamızı sağlamlaştırmak için çalışıyor. Dünya ekseni üzerindeki normal konumuna döndüğünde, beyninize uyumanın uygun olduğuna işaret eder. Böylece ertesi gün dinlenebilir ve kendini yenileyebilir. Öyleyse neden rüya görüyoruz? Uyku, gün boyunca neler yaşadığımızı hatırlamamıza yardımcı olur. Ayrıca vücudumuzun kendilerini iyileştirmesine ve yeni hücreler yetiştirmesine izin verir. Bu yüzden çocuklar genellikle yetişkinlerden daha fazla rüya görür.

Güneşimiz döngülerinde önemli zamanlarda konumunu değiştirmesine izin veren güçlü bir rezonansa neden olur. Aynı şey uyku sırasında, rüya gördüğümüzde vücudumuzda da olur. Beyinlerimiz bu süre zarfında daha yoğun bir şekilde odaklanabilir ve bilgileri daha etkili bir şekilde işleyebilir.

Kapanış

Bu yazı umarım amacı şeklinde bilgi vermiştir. Başka yazılarda görüşmek üzere, hoşça kalın.

Kategori:

Bilim,

Son Güncelleme: 29 Kasım 2022