Getting your Trinity Audio player ready...

Hepimiz YouTube’dan müzik veya video sesi indirmek için bir yöntem kullanıyoruz veya ilk defa bunu yapacak da olabilirsiniz. İşte bu nedenle sizlere YouTube videolarının ses dosyalarını veya herhangi bir müziği indirmeniz için üç yöntem önereceğim. Hadi gelin bakalım.

YouTube Müzik ve Video Dönüştürücü İndirici

YouTube mp3 dönüştürücü site ve uygulamalar

Bu yazımızda sizlere sunacağımız site ve yöntem aşağıda listelenmiş olacaktır. Burada kullanacağınız her bir yöntemi uzun süre deneyimledim ve gerçekten en iyilerini size önermeye çalışıyorum. Hem hız hem kullanılabilirlik hem de ses kalitesi konusunda en iyi yöntemleri sunmaya çalışacağım. Hadi gelin hemen bunlara bakalım.

y2mate.com (youtubepp.com) ile müzik indirme

Bu site (y2mate.com), YouTube linklerinin sonuna pp getirerek, örneğin youtubepp.com/watch?v=AbC123 gibi YouTube kelimesinden hemen sonra pp getirerek ve her videoları mp4 hem de mp3 olarak indirebilirsiniz. Yani bu site hem mp4 dönüştürücü hem de mp3 dönüştürücü sitesidir. Tek sorunu ise indirdiğiniz dosyaların başına y2mate kelimesi eklemektedir.

320youtube.com ile şarkı indirme ve mp3 dönüşüme

Bu site sadece müzik ve video sesi indirmeye yarar. Ancak diğer yöntemlere göre 320 kbps olarak indirmektedir. Yani bu site, 320 kbps müzik ve video sesi indirme sitesidir. Gayet güzel bir ses kalitesi ile YouTube mp3 dönüştürme yeri olarak burayı kullanabilirsiniz.

Ayrıca herhangi bir videonun URL’sinin başına 320 yazarak otomatik olarak bu siteye gelebilirsiniz. Örnek olarak 320youtube.com/watch?v=AbC123 yaparak otomatik olarak videonun sesini indirme sayfasına girebilirsiniz. Hem de 320 kbps mp3 dosyası olarak.

Telegram botu ile YouTube müzik indirme

YouTube’dan müzik veya ses dosyası indirmek için tek yöntem bir internet sitesi kullanmak değildir. Telegram uygulamasında bulunan bir bot sayesinde bunu yapabilirsiniz. Lybot ismindeki Telegram botu sayesinde YouTube videolarının linkini yapıştırarak veya şarkının sözlerini yazarak direkt olarak saniyeler içinde uygulamadan çıkmadan şarkıyı indirebilirsiniz.

Lybot, benim kullandığım en iyi yöntemdir. Buradaki şarkıları indirme yöntemi ile bot size istediğiniz şarkıyı mp3 olarak yollar, Telegram’ın dahili oynatıcısı ile de bunu uygulamadan çıkmadan dinleyebilirsiniz. İsterseniz de sadece şarkılarına ait tek kişilik bir Telegram grubu oluşturup bunları dinleyebilirsiniz.

Lybot, videoların da ses dosyalarını size yollar. Sadece şarkı ve müziklerin değil yani. Şarkı ve müzikleri kapak fotoğrafları, eserin sahibinin ismi gibi bilgilerle indirmektedir. İsterseniz Telegram dışına aktarmak için şarkıyı indirebilirsiniz de.

Tek kişilik Telegram grubu nasıl oluşturulur?

Lybot ile gönderilen şarkılarınızı listelemek için veya farklı bir nedenden ötürü tek kişilik bir grup oluşturmak için bir arkadaşınız veya ailenizden birine haber vererek bir grup oluşturun. Çünkü grup oluşturmak için en az bir kişi gerekir. Daha sonra kendisini çıkartın. Böylece de Lybot ile gönderilen mp3 müzik veya video ses dosyalarını bu gruba yollayabilirsiniz.

Kategori:

Teknoloji,

Son Güncelleme: 20 Nisan 2021