Getting your Trinity Audio player ready...

YKS sınavına az bir süre kala (ne kadar zaman kaldığını öğrenmek için tıklayın) sınava çalışmak ve matematik eksiklerini halletmek isteyenler için hâlâ kapanmamış bir fırsat var. O zaman gelin, YKS için TYT ve AYT matematik konularına çalışmak adına hangi hocaları ve YouTube kanallarını izleyebilirsiniz bakalım.

Matematik

YKS matematik için YouTube kanal önerileri

Aşağıda başlıklar halinde sizlere TYT ve AYT için farklı oynatma listelerini ekleyerek beş farklı hoca önereceğim. Aşağıdaki listelerden size en uygun olanı izleyip ona göre tercihinizi yapabilirsiniz. Unutmayın ki bu kanallar sadece TYT-AYT yönelik programlar hazırlamıyor, aynı zamanda farklı konularla ilgili özel videolar da hazırlıyor. Bu nedenle TYT ve AYT için tek bir oynatma listesi izlemektense eksik olduğunuzu düşündüğünüz konuları da izleyebilirsiniz.

Mert Hoca

Mert Hoca YouTube kanalında, sadece TYT-AYT matematik oynatma listeleri bulunmuyor, aynı zamanda Geometri için, problemler için ve permütasyon kombinasyon için birer oynatma listesi bulunuyor. Ayrıca videolarında gösterdiği sayfaları PDF olarak da paylaşıyor. Bunları çıktı alarak veya cihazınızda açarak da güzel bir şekilde takip edebilirsiniz. Aynı zamanda kitabını da satın alabilir ve kitapla takip edebilirsiniz. Böylece daha verimli bir şekilde kendisini takip edebilirsiniz. Aşağıda Mert Hoca’nın TYT ve AYT matematik özel oynatma listeleri bulunuyor. Buradan videoları izleyebilirsiniz.

Rehber Matematik

Rehber Matematik YouTube kanalı, YKS matematik için çok fazla tercih edilen bir YouTube kanalı olarak karşımıza çıkıyor. Eğlenceli üslubunun yanında pek çok konuda video hazırlayan bir YouTube kanalıdır. Şu sıralar 1,7 milyon abonesi bulunuyor. Kanalda pek çok oynatma listesi var ve hepsini teker teker buraya eklemektense sizin hepsine bakabilmeniz için oynatma listelerinin bulunduğu sayfayı ekliyorum.

Matematiğin Güler Yüzü

Matematiğin Güler Yüzü YouTube kanalında bulunan hocamız, önceki kanallarda bulunanlara nazaran tahtaya yazarak bir sınıf ortamı oluşturmayı amaçlıyor. Eğer bir sınıf ortamı istiyorsanız bu kanalı izleyebilirsiniz. öncekilerde olduğu gibi burada da pek çok konuda farklı videolar ve oynatma listeleri bulunuyor. Kanalı ziyaret etmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Tunç Kurt Matematik

Tunç Kurt matematik kanalında ise gayet güzel ve farklı pek çok konuda matematikle alakalı videolar bulunuyor. Kanalla alakalı pek çok şey söylemek istiyorum ancak asıl konudan uzaklaşmamak adına bunu yapmıyorum. Sadece videolarına ve oynatma listelerine bakarak bunlara göz gezdirebilirsiniz. Aşağıda ise gayet güzel bir şekilde hazırlanmış TYT ve AYT videolarını izleyebilirsiniz.

Benim Hocam

Benim hocam YouTube kanalında sadece matematik içerikli değil, aynı zamanda farklı dersler için de videolar ve oynatma listeleri bulunmakta. Aşağıda ise TYT ve AYT matematik için oynatma listelerini yerleştirdim. Bunlara bakarak sizlere uygun olup olmadığına bakabilirsiniz. Tahta üzerine yine bir sınıf ortamında hissettiren şekilde hissederek izleyebilirsiniz. Bu sayede YKS matematiği konular bazında halledebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=OB1E2Iruh5E&list=PL5kIOunpmSBMfc7pJhXSAefqBqBoHWAue&index=4
https://www.youtube.com/watch?v=VCR7FLT_v1U&list=PL5kIOunpmSBN5vxatODjZ_PyU8J-PGcX9&index=3

Kategori:

Eğitim,

Son Güncelleme: 20 Şubat 2022